Het Smartmat Kookboek

Er zijn al veel kookboeken geschreven en zelden zie je nog iets vernieuwend. Het wiel is tenslotte al uitgevonden. Toch zijn er tussen het gros receptenboeken nog genoeg die echt de moeite zijn en waar je ook echt wat aan hebt. Zo zijn de slanke en gezonde recepten in het Smartmat Kookboek echt een aanrader.

Het Smartmat Kookboek.

In tegenstelling tot de maaltijdboxen van deze Belgische kookpakketten bezorger. Kun je hun onlangs verschenen Smartmat kookboek wel in Nederland bestellen. Voordat ik je meer ga vertellen over het kookboek, wil ik je eerst wat meer over het bedrijf Smartmat vertellen.

Smartmat is een Belgisch maaltijdboxen bedrijf dat maaltijdboxen in heel België thuisbezorgd. Ze zijn een van de grootse aanbieders in deze Belgische markt. Smartmat staat voor gezond, eerlijk en puur eten. De producten die ze in hun foodboxen gebruiken zijn dan ook afkomstig van boeren, telers en producenten uit de regio die voor duurzaam ondernemen staan. Veel van deze producten zijn organisch en ligt de focus hiermee op heerlijk maar toch gezond en makkelijk koken. Met de makkelijk te volgen recepten kan iedereen zich een  ware chef-kok voelen en zo bijzondere gerechten op tafel toveren. Of dat nou voor jezelf, voor twee personen of voor een heel gezin is.

Met een maaltijdbox eet je al een stuk gezonder dan wanneer jezelf je boodschappen doet en je gerechten bedenkt. Dit komt niet alleen omdat het bedrijf gebruik maakt van erg verse ingrediënten die direct bij de telers vandaan komen en zo de box in gaan. Maar ook omdat de recepten door voedingsspecialisten worden bedacht. Een team van diëtisten en voedingsdeskundigen in samenwerking met een chef-kok zorgen voor voldoende variatie en uitgebalanceerde recepten.

Het kookboek.

Het Smartmat kookboek, geeft de lezer een exclusief kijkje in de denkwereld en werkwijze van het bedrijf. Naast de vele gezonde en slanke recepten die je in het Smartmat kookboek terug vind. Staat het ook boordevol verhalen, ideeen en tips. Daarnaast vind je er prachtige foto’s in terug die gemaakt zijn door Melissa Milis. Het Smartmat Kookboek is meer dan alleen recepten. Het is een inspiratie bron voor iedereen die gezonder wilt leven en slanker wilt eten.

Koken gaat niet alleen over eten, maar ook over delen, samen genieten van het bereiden en eten van een maaltijd.

Ondanks dat je de maaltijdboxen van Smartmat niet in Nederland kunt bestellen. Kun je wel het Smartmat kookboek in Nederland bestellen. Het kookboek is uitgegeven door Lannoo uitgeverij en kun je via bol.com bestellen voor € 24,99

Laat een bericht achter!